AcasăSPORTLucescu: „Sahtior nu are forta sa castige Liga Europa!”

Lucescu: „Sahtior nu are forta sa castige Liga Europa!”

Lucescu nu are incredere in actuala sa echipa

Chiar daca a spulberat Schalke 04 si Anderlecht Bruxelles, doua formatii de traditie, Mircea Lucescu crede ca echipa sa, Sahtior, nu are forta sa castige Liga Europa, in pofida calificarii in sferturile de finala.

Lucescu nu are incredere in actuala sa echipa

Pentru un loc in semifinale, Sahtior se bate cu gruparea portugheza Sporting Braga, cu returul programat in Ucraina. Chiar daca porneste ca mare favorita, trupa sa nu tinteste trofeul, anunta Lucescu: „Nu cred ca avem puterea sa mai castigam un trofeu precum Europa League. Noi nu mai transferam de 2 ani, am pierdut 6 titulari in acest sezon… In conditiile in care ne pregatim intr-o baza de antrenamente din alt oras, jucam pe alt stadion decat al nostru si cu foarte putini fani in tribune, pot intelege de ce nu ar avea rost investitii majore in perioada imediat urmatoare”. In iarna, Sahtior si-a vandut cel mai valoros jucator, pe Alex Teixeira, transferat in China, la Jiangsu Suning, pentru 50 de milioane de euro.
„Il Luce” a vorbit si despre „dubla” cu Sporting Braga: `Sigur ca ar parea ca tragerea la sorti ne-a favorizat, dar si portughezii spun acelasi lucru despre Sahtior. Sa fim sinceri, vorbim totusi despre doua echipe din doua tari cu un fotbal sub nivelul celor din Spania, Anglia si Germania. Noi cu Braga am mai jucat, e o echipa care an de an participa in cupele europene, acum vreo 3 ani cred ca a eliminat-o pe Dinamo Kiev tot in sferturi de finala. Sunt convins ca lusitanii vor veni foarte motivati dupa victoria cu Fenerbahce, pentru ca Fener este o echipa considerabila, tinand cont de jucatorii care sunt acolo, ca Nani si Van Persie. De aceea, cred ca ne asteapta un meci greu”.
In sferturile de finala (7 si 14 aprilie) sunt programate urmatoarele meciuri: Braga – Sahtior, Villarreal – Sparga Praga, Athletic Bilbao – Sevilla si Borussia Dortmund – FC Liverpool.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger