AcasăSPORTLPF da vina pe televiziuni pentru ratarea amicalului Anglia - Romania

LPF da vina pe televiziuni pentru ratarea amicalului Anglia – Romania

Liga lui Gino Iorgulescu, o institutie fara putere in fata televiziunilor

Sefii Ligii Profesioniste de Fotbal si-au facut timp sa-i raspunda selectionerului Anghel Iordanescu dupa ultimele declaratii facute de acesta.

Liga lui Gino Iorgulescu, o institutie fara putere in fata televiziunilor

Antrenorul echipei nationale a afirmat recent ca Romania a ratat disputarea a doua partide amicale in compania Angliei si Olandei, vina fiind exclusiv a LPF. „Domnul Iordanescu a incercat, din pacate, sa induca in eroare opinia publica, dupa aceeasi strategie adoptata in cazul clubului Steaua, cand in Comitetul Executiv al FRF a afirmat ca nu are nevoie de jucatorii echipei campioane, deoarece ii cunoaste deja foarte bine, pentru ca, ulterior, sa spuna cu totul altceva reprezentantilor presei. Aceeasi tactica a folosit-o si atunci cand a invocat ca Romania a ratat meciurile cu Anglia si Olanda din pricina programului competitional al Ligii 1, uitand sa precizeze ca in Anglia campionatul se termina cu o saptamana mai tarziu ca in Romania, iar in Olanda la aceeasi data”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al LPF.
Mai mult, sefii Ligii spun ca reprezentantii televiziunilor, ce detin drepturile de difuzare pentru meciurile din prima liga, se opun comprimarii sezonului: „Incheiem, cu speranta ca domnul Anghel Iordanescu nu isi cauta scuze pentru un eventual esec la turneul final al Campionatului European. Ii reamintim si ca Liga 1 reprezinta o resursa permanenta de talente pentru echipa nationala, iar banii televiziunilor sunt principala sursa de finantare pentru majoritatea cluburilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger