AcasăSPORTLovitura dura incasata de Steaua! Ramane fara portar inainte de startul sezonului

Lovitura dura incasata de Steaua! Ramane fara portar inainte de startul sezonului

Steaua Bucuresti este formatia care va deschide balul sezonului de primavara, trupa lui Laurentiu Reghecampf urmand sa dea piept vineri, 14 februarie, cu Concordia Chiajna, intr-una dintre restantele ramase din toamna.

Campioana en-titre vizeaza bifarea tuturor celor trei puncte, cruciale pentru lupta pentru locul 1 in clasament, dar Steaua va fi lipsita de aportul unor jucatori importanti.

Unul dintre acestia este chiar portarul Ciprian Tatarusanu, fotbalist care urmeaza sa plece in Italia pentru a bate palma cu Fiorentina.

Ultimele discutii pe seama acestui transfer vor avea loc marti, la Firenze, cand este foarte posibil ca italienii sa accepte achitarea unei sume de bani pentru a-si asigura serviciile lui Tatarusanu inca din aceasta iarna.

In aceste conditii, la restanta cu Steaua, de vineri, este posibil sa-si faca debutul macedoneanul Martin Bogatinov, desi fostul goalkeeper de la Karpaty Lvov nu s-a dovedit foarte inspirat in pregatiri.

Steaua l-ar pierde pe Tatarusanu dupa acelasi scenariu cum a patit-o si cu Bourceanu. Intrat in ultimele luni de contract, mijlocasul a semnat deja cu Trabzonspor si a ajuns in Turcia, „otomanii” fiind de acord sa achite 1,3 milioane de euro pentru a-l avea mai repede la dispozitie.

Interesant este ca oficialii Fiorentinei il lauda fara incetare pe Tatarusanu. Antrenorul Vincenzo Montella l-a urmarit in mai multe randuri si si-a dat acordul pentru transfer, iar conducatorii sustin ca Tatarusanu reprezinta viitorul echipei, alaturi de mijlocasul polonez Rafal Wolski, aflat deja in lotul lui Montella, si atacantul Federico Bernardeschi, imprumutat la Crotone unde inscrie gol dupa gol.

author avatar
Cristi Ionita
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger