AcasăSPORTLovitura de teatru! UEFA se implica in cazul meciului Steaua - Viitorul...

Lovitura de teatru! UEFA se implica in cazul meciului Steaua – Viitorul Constanta

Oficialii CSMS Iasi au anuntat ca vor trimite la UEFA dovezi conform carora confruntarea dintre Steaua si Viitorul Constanta, din etapa a 32-a a Ligii I la fotbal, s-a disputat dupa un scenariu stabilit dinainte.

Cei de la CSMS Iasi, implicati in lupta pentru salvarea de la retrogradare, considera ca fotbalistii de la Viitorul Constanta au primit, voit, o uriasa mana de ajutor din partea campionilor de la Steaua. Iesenii pornesc de la premisa ca Gigi Becali, patronul Stelei, este finul lui Gica Hagi, patronul constantenilor.

„Noi am strans toate materialele, tot ce s-a discutat, si le vom trimite,… vom vedea unde. Probabil si la noi in tara, probabil si in strainatate. Nu este posibil asa ceva! Sigur ca UEFA trebuie sa vada aceste imagini. Asta nu a fost fotbal!”, a declarat Florin Prunea, presedintele lui CSMS Iasi, la Sport.ro.

Cei de la CSMS Iasi se gandesc sa sesizeze si Procuratura, dupa meciul in care Viitorul Constanta, formatie aflata in ultima treime a clasamentului Ligii I, s-a impus la scor, 5-2, pe terenul echipei care a dominat copios campionatul national de fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
627 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger