AcasăSPORTLovitura de teatru in cazul unificarii centurilor cu diamante: IBF ii inchide...

Lovitura de teatru in cazul unificarii centurilor cu diamante: IBF ii inchide usa in nas lui Bute!

Lucian si antrenorul Stephan Larouche isi fac planuri mari pentru 2013

Planul lui Lucian Bute de a se bate in toamna, la Montreal, pentru unificarea a trei centuri de campion mondial, contra invingatorului dintre Carl Froch si Mikkel Kessler, a fost naruit de un anunt facut ieri de IBF.

Lucian si antrenorul Stephan Larouche isi fac planuri mari pentru 2013

Scenariul imaginat de boxerul roman si oamenii sai anunta un meci cu Sakio Bika sau Nikola Sjekloca, pentru centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea WBC, iar apoi o infruntare-soc cu Mikkel Kessler sau Carl Froch, disputa in care adversarul, indiferent de numele sau, sa puna la bataie titlurile WBA si IBF.

Mai mult, se planuia ca meciurile Froch – Kessler si Bute – Bika/Sjekloca sa aiba loc la aceeasi data, 25 mai. Totusi, IBF a anuntat, ieri, ca boxerul roman nu este in plan pentru o sansa la centura pe care a detinut-o intre 2007 si 2012. De altfel, IBF a devansat intalnirea dintre Froch si Kessler, de la Londra, aceasta urmand a avea loc pe 27 aprilie. De ce? Pentru ca, apoi, invingatorul sa aiba timp la dispozitie pentru a se bate, in iulie sau august, cu challenger-ul obligatoriu, Adonis Stevenson!

author avatar
Cristi Ionita
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger