AcasăSPORTLovitura de teatru! Campioana Romaniei a ramas fara antrenor

Lovitura de teatru! Campioana Romaniei a ramas fara antrenor

La trei zile dupa ce a castigat, pentru a doua oara la rand, titlul de campion al Romaniei la rugby, cu RCM Timisoara, sud-africanul Chester Williams a decis ca este momentul sa se desparta de gruparea din Banat.

RCM Timisoara si-a aparat cu succes titlul cucerit anul trecut, banatenii impunandu-se, sambata, cu 25-16 impotriva formatiei Stiinta Baia Mare, dupa un meci pe care RCM l-a dominat in mare masura.

Incantat de evolutia elevilor, care au dominant cu autoritate campionatul national, dar si de conditiile gasite la Timisoara, Chester Williams a precizat ca se bucura nespus de perioada petrecuta in Romania, dar ca este momentul sa se intoarca in tara natala.

Conform digi24.ro, Chester Williams vrea sa stea o perioada departe de rugby si sa fie aproape de familia sa. Conducerea clubului RCM Timisoara va decide pana la sfarsitul anului directia spre care se va indrepta acest club. Pana atunci, interimatul va fi asigurat de Danie De Villiers, care va pregati echipa la meciurile din Cupa Romaniei ce vor avea loc in luna noiembrie.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger