AcasăSPORTLovit din toate partile, Bute a ajuns la psihiatru!

Lovit din toate partile, Bute a ajuns la psihiatru!

Infrangerea suferita in meciul cu Jean Pascal si vestile proaste primite in ultima perioada l-au afectat pe Lucian Bute.

Boxerul roman a apelat la servicii de specialitate si urmeaza sa revina in Romania, pentru a petrece cateva saptamani in compania parintilor si a celor dragi, inainte de a lua decizii vitale in privinta carierei sale.

Conform cancan.ro, infrangerea suferita in fata lui Pascal, a doua din ultimele trei meciuri disputate, a lasat urme adanci in orgoliul lui Lucian. Romanul considera ca exista posibilitatea sa nu mai poata boxa la nivel inalt.

In plus, nemultumiti de parcursul romanului, reprezentantii clubului Interbox l-au chemat pe Bute la o renegociere din contract, acestuia fiindu-i recomandata acceptarea unei scaderi a veniturilor.

Este posibil ca prin aceasta solicitare, cei de la Interbox sa forteze si despartirea de pugilistul roman. S-a zvonit imediat dupa infrangerea cu Pascal ca Stephan Larouche, boss-ul de la Interbox, ar vrea sa promoveze alti boxeri, iar Bute ar putea colabora din nou cu Yvon Michel.

Nu in ultimul rand, Bute a fost afectat si de arestarea lui Rudel Obreja, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a fost incarcerat pentru trafic de influenta.

author avatar
Cristi Ionita
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger