AcasăSPORTJO 2012, Londra. Un milion de solicitari de bilete pentru finala masculina...

JO 2012, Londra. Un milion de solicitari de bilete pentru finala masculina de 100 metri

usain-bolt-finala-100-de-metri-atletism-jocuri-olimpice-londra-2012-bilete

Organizatorii Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra, au primit peste un milion de solicitari pentru bilete la finala probei masculine de 100 de metri, ce va avea loc pe stadionul olimpic, arena cu o capacitate de 80.000 de locuri, informeaza AFP, citata de Mediafax. Din cele 80.000 de locuri, doar jumatate sunt accesibile publicului, restul revenind sponsorilor, VIP-urilor si presei.

usain-bolt-finala-100-de-metri-atletism-jocuri-olimpice-londra-2012-bilete„Am primit peste un milion de solicitari pentru finala la 100 de metri„, a declarat un purtator de cuvant al Comitetului de Organizare.

Cursa masculina de 100 de metri, din cadrul concursului de atletism, va avea loc la 5 august 2012. Aceasta cursa este in general cea mai atractiva de la Jocurile Olimpice.

Aproximativ 1,8 milioane de persoane au solicitat 20 de milioane de bilete pentru evenimentele sportive din cadrul Jocurilor Olimpice in perioada de sase saptamani in care au fost puse in vanzare tichete, incheiata luna trecuta. Biletele vor fi atribuite prin tragere la sorti.

Solicitantii vor afla cel tarziu la 24 iunie daca au obtinut bilete, insa contravaloarea tichetelor va fi retrasa din conturile lor automat, inainte ca persoanele respective sa fie anuntate.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.010 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger