AcasăSPORTLoja pentru fostele glorii la meciul cu Schalke

Loja pentru fostele glorii la meciul cu Schalke

Conducerea Stelei s-a decis sa invite la viitoarele meciuri de pe teren propriu – unul singur ramas de disputat in Liga Campionilor – fosti mari jucatori din istoria clubului.

Ladislau Bölöni, Victor Piturca si Tudorel Stoica - fosti castigatori ai CCE - sunt pe lista neagra a conducerii steliste

Dupa ce ani la rand le-a intors spatele, Mihai Stoica vrea acum sa se impace cu fostele glorii steliste. In semn de apreciere fata de performantele realizate in trecut, conducerea le pune la dispozitie „veteranilor” o loja la urmatoarele meciuri de pe teren propriu pe care le va disputa echipa lui Laurentiu Reghecampf. Problema este ca FC Steaua mai are de jucat acasa o singura partida in Liga Campionilor, cu Schalke 04, pe 26 noiembrie. In rest, oferta este destul de saraca, „ros-albastrilor” ramanandu-le doar confruntarile din „Liga lu’ Mitica”, adevarate derby-uri cu FC Botosani, Concordia Chiajna ori Corona Brasov.

De mentiona si ca loja nu este rezervata tuturor fostelor glorii, doar conducerea va decide cine merita sa primeasca aceste pretioase invitatii!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger