AcasăSPORTLitex are antrenor, Reghecampf e oficial noul tehnician al Stelei. Caz clasat

Litex are antrenor, Reghecampf e oficial noul tehnician al Stelei. Caz clasat

Laurentiu Reghecampf este oficial noul antrenor al Stelei. Site-ul clubului bucurestean a prezentat noua mutare, urand succes echipei tehnice care va incerca sa aduca un nou titlu in vitrina clubului.


„Tehnicianul care, in primul mandat la Steaua, a cucerit doua titluri de campion si Supercupa Romaniei, a semnat un contract valabil pe doua sezoane si jumatate si va fi insotit de colaboratorii pe care i-a avut si inainte: Thomas Neubert, Anton Petrea, Cristinel Termure si Florin Tene. Antrenorul Stelei va sustine o conferinta de presa vineri, incepand cu ora 13:00, la Centrul National de Fotbal Mogosoaia si va permite accesul mass media in primele 15 minute ale antrenamentului care va incepe la ora 11:00. Clubul nostru le ureaza Bun Venit lui Reghecampf si colegilor sai si le doreste sa aiba parte de cel putin la fel de multe succese precum in mandatul precedent!”.

Reghe: „Spun doar atat pentru moment: sunt fericit si ma simt bine!”

Tot pe site-ul fcsb, Laurentiu Reghecampf a facut prima declaratie in noua/veche postura: „Spun doar atat pentru moment: sunt fericit si ma simt bine! Principala noastra preocupare este acum sa muncim foarte bine si sa vorbim mai putin. Forza Steaua!”.

Ljupko Petrović

In alta ordine, Litex Loveci a anuntat joi seara ca si-a instalat antrenor dupa plecarea lui Laurentiu Reghecampf. Noul tehnician al bulgarilor este sarbul Ljupko Petrović. Tehnivianul a fost prezentat la stadionul echipei în Loveci, apoi a condus primul antrenament. „Sunt aici pentru a-l ajuta pe prietenul si fratele meu, domnului Ganchev. Am primit sarcina sa conduc echipa in cele trei jocuri ramase de disputat pana la sfarsitul anului. Prietenii stiu cand e un moment dificil si nu ezita nicio clipa sa dea o mana de ajutor”, a declarat Ljupko Petrović.

 

author avatar
Mihai Koblenko
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger