AcasăSPORTLionel Messi, asteptat la derby-ul Steaua - Dinamo

Lionel Messi, asteptat la derby-ul Steaua – Dinamo

Steaua – Dinamo, unul dintre cele mai asteptate meciuri din Liga I, se va disputa sambata seara, pe National Arena.

Aproape sigur partida se va disputa cu casa inchisa, stadionul urmand a fi arhiplin, in ciuda diferentei dintre cele doua echipe din acest sezon.

Steaua este lider, Dinamo este abia pe locul 5. Intre cele doua formatii este o diferenta de 16 puncte, iar bookmakerii asteapta o victorie clara a Stelei, sambata, in ciuda incercarilor disperate ale dinamovistilor de a rasturna calculele hartiei.

Desi au o cota de 5,55 la 1 pentru victorie, dinamovistii spera sa dea lovitura, mai ales ca la meci este asteptat inclusiv marele Lionel Messi.

Nationala de fotbal a Argentinei va disputa saptamana viitoare, la Bucuresti, un meci impotriva echipei similare a Romaniei, iar sud-americanii au anuntat ca vor ajunge in Capitala inca de sambata.

Evident, argentinienii nu vor ajunge in Capitala in formula completa, mai ales ca la sfarsitul saptamanii sunt programate meciuri in majoritatea campionatelor de top ale Europei. Totusi, exista informatii ca starul Barcelonei va veni la Bucuresti inca de sambata, el urmand sa primeasca cateva zile libere din partea catalanilor.

Barcelona joaca duminica seara cu modesta Almeria, pe teren propriu, iar Gerardo Martino este increzator in sansele catalanilor de a rezolva meciul si fara atacantul argentinian.

In plus, Dolce Sport anunta ca sud-americanii au solicitat deja cateva zeci de bilete pentru a asista la partida de pe National Arena.

Romania – Argentina se joaca miercuri, 5 martie, tot pe National Arena, astfel ca fotbalistii sud-americani vor pleca abia joi, 6 martie, catre cluburile de care apartin.

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger