AcasăSPORTLille, primul event dupa 65 de ani

Lille, primul event dupa 65 de ani

OSC Lille a devenit, pentru a treia oara in istorie, campioana in Ligue 1. Trupa lui Rudi Garcia a castigat primul titlu dupa o pauza de 57 de ani si a reusit al doilea event din istoria clubului, dupa cel din 1946.

In penultima etapa, Lille a facut egal, 2-2 la Paris, cu PSG, si si-a pastrat avansul de sase puncte avut fata de Marseille, care a incheiat tot 2-2 meciul cu Valenciennes. Lille, Marseille si Lyon sau PSG vor reprezenta Franta in UCL, iar Sochaux, Rennes si PSG sau Lyon vor evolua in Europa League.

Vettel, invingator la Barcelona

Sebastian Vettel a castigat ieri dupa-amiaza Marele Premiu al Catalunyei, disputat pe circuitul de la Barcelona. Pilotul lui Red Bull Renault a fost urmat de Lewis Hamilton si Jenson Button (ambii McLaren-Mercedes). Au mai intrat in puncte Mark Webber, Fernando Alonso, Michael Schumancher (cel mai bun rezultat al sezonului), Nico Rosberg, Nick Heidfeld si Sergio Perez. Liderul mondial este Vettel, cu 118 puncte. Pe primul loc la constructori se afla RedBull Renault cu 185 de puncte.

Uniti impotriva lui Mititelu

Aproximativ 500 de persoane au participat, ieri, la mitingul suporterilor Universitatii Craiovei, ei dorind formarea unei noi echipe si implicarea autoritatilor locale. Personajul cel mai contestat a fost actualul patron, Adrian Mititelu, pe care oltenii l-au „hulit” prin diverse bannere: “Pentru tine am venit, sa te gonim, gras imputit”, “Istoria te uraste” sau “Camatarii intreaba de tine”.

Tentativa de blat in Primera Division

Fotbalistul formatiei Deportivo La Coruna, Michel Herrero, a declarat ca a vorbit cu fostii sai coechipieri de la Valencia sa ajute echipa sa pentru a nu retrograda. „Am vorbit cu fostii meci colegi de la Valencia si i-am rugat sa ne ajute. Am vazut ca au jucat mai usor, pareau ca vor sa ne ajute, dar ei nu puteau sa-si bage mingea in propria poarta. Ei au vrut, noi n-am putut. “, a afirmat Michel. SuperDepor, a retrogradat, sambata, dupa 20 de ani, dupa ce a fost invinsa, pe teren propriu, cu 0-2, de CF Valencia.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger