AcasăSPORTLiga Campionilor e prea puternica pentru Steaua

Liga Campionilor e prea puternica pentru Steaua

Singurul stelist care la finalul meciului cu FC Basel a avut o atitudine realista a fost Cristi Tanase, poate cel mai bun roman de pe teren marti seara.

Cristi Tanase a fost cel mai activ stelist in meciul cu Basel
Reghecampf s-a obisnuit sa dea mereu vina pe jucatori
Bourceanu le-a declarat razboi fanilor
MM Stoica da explicatii galeriei

In timp ce managerul general era ocupat cu explicatii bugetare date galeriei, iar antrenorul avea grija sa-si mai critice inca o data proprii jucatori, singurul stelist „nepastilat” s-a dovedit a fi Cristi Tanase, purtatorul tricoului cu numarul 10 si poate cel mai activ fotbalist in meciul cu Basel. Rugat sa comenteze sansele Stelei la calificarea in primavara europeana, dupa acest 1-1, „Tase” a pus punctul pe „i”: „Poate ca adversarii sunt prea puternici, poate ca Liga Campionilor este o competitie prea puternica pentru Steaua. Cu Basel, nu ne-am gandit sa jucam la egal, am vrut victoria, dar uite ca nu am putut sa castigam desi am facut un meci bun si am alergat foarte mult. FC Basel este o echipa buna, solida, cu jucatori foarte tehnici”.

Dupa trei partide disputate in grupa E, Steaua Bucuresti ocupa ultimul loc in clasament, cu un singur punct, golaveraj 1-8! Ca sa pastreze sanse reale de calificare in primavara europeana, trupa lui Laurentiu Reghecampf trebuie sa castige macar unul din urmatoarele trei jocuri ramase, cu Basel (deplasare), Schalke (acasa) si Chelsea (deplasare).

MM Stoica da raportul galeriei

Imediat dupa ultimul fluier al arbitrului, Mihai Stoica s-a grabit sa ajunga in dreptul Peluzei Nord, pentru a da raportul galeriei care-l chemase la ordine. Injurat si amenintat de fani, MM le-a explicat „ultrasilor” ca bugetul Stelei (banii din Liga Campionilor si transferuri) este compromis,  „ce, clubul asta nu cheltuie?”. In timp ce i se striga sa plece de la Steaua, Stoica incerca sa calmeze spiritele cu deja plictisitoarea expresie „Ba, suntem pe primul loc, avem doar doua puncte pierdute, ce mai vreti!?”.

Reghecampf da, din nou, in jucatori

Ca de fiecare data dupa meciurile din Liga Campionilor, antrenorul Stelei ii considera pe jucatori vinovati de rezultatul obtinut. De data aceasta, Laurentiu Reghecampf i-a aratat cu degetul pe Nicolae Stanciu si Iasmin Latovlevici, doi dintre cei mai slabi stelisti de pe teren: „Stanciu n-a reusit un meci bun si l-am schimbat la pauza cu Leandro Tatu. Apoi, am facut o greseala si am fost taxati. Fara greseala lui Latovlevici din repriza a doua, nu cred ca elvetienii mai aveau puterea sa dea gol”.

Bourceanu ataca fanii

Nici macar capitanul Alex Bourceanu n-a fost capabil sa analizeze la rece evolutia jalnica a Stelei in Liga Campionilor. Ascunzandu-se in spatele scuzelor – „Ne lipseste Rusescu” -, Bourceanu i-a aratat cu degetul pe fani, care, in opinia sa, n-au dreptul sa taxeze echipa: Ne asteptam mai mult de la public. S-a intamplat si la meciurile nationalei cu Estonia. Ne-am fi dorit ca publicul sa ne sustina mai mult in momentele grele, aveam alt aplomb pe final daca ne incurajau. In anumite momente, huiduielile au fost gratuite. Daca am fi fost intr-o situatie mult mai proasta, sa pierdem mai multe meciuri, am fi inteles, dar, asa, nu intelegem”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger