AcasăSPORTLIGA CAMPIONILOR: Bayern - Porto 6-1. Demonstratie de forta a bavarezilor!

LIGA CAMPIONILOR: Bayern – Porto 6-1. Demonstratie de forta a bavarezilor!

sursa foto: Facebook/Bayern Munchen

Bayern Munchen s-a calificat, marti seara, in semifinalele UEFA Champions League, dupa o victorie uluitoare, 6-1 cu FC Porto.

sursa foto: Facebook/Bayern Munchen

Afectati de numeroasele absente din lot, bavarezii pierdusera in tur, 1-3, si rautaciosii se pregateau sa-l vada demis pe Josep Guardiola de la conducerea gruparii din Munchen.

Totusi, tehnicianul catalan si-a montat excelent elevii si Bayern a facut o demonstratie de forta la returul de pe teren propriu. Thiago Alcantara, Jerome Boateng, Lewandowski, o dubla, si Thomas Muller au marcat gol dupa gol, iar in minutul 40 scorul era deja 5-0 pentru bavarezii, iar fotbalistii de la FC Porto habar n-aveau ce ii lovise.

Dupa pauza, gazdele au redus turatia, dar chiar si asa au mai ratat doua sau trei ocazii uriase. Jackson Martinez, cel mai bun jucator de la FC Porto, a marcat golul de onoare al oaspetilor, dar euforia a trecut rapid, Xabi Alonso facand 6-1, in minutul 88, dintr-o lovitura libera executata magistral.

Alaturi de Bayern Munchen, in semifinalele UEFA Champions League s-a calificat si FC Barcelona, dupa 2-0 si 3-1 cu Paris Saint Germain. Catalanii nu au avut emotii in dubla cu campioana Frantei, Neymar si Luis Suarez ridiculizandu-l pe David Luiz, cel mai scump fundas din istorie.

Miercuri seara sunt programate meciurile AS Monaco – Juventus Torino (in tur 0-1) si Real Madrid – Atletico Madrid (in tur 0-0). Tragerea la sorti pentru semifinale va avea loc vineri.

author avatar
Cristi Ionita
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger