AcasăSPORTLIGA CAMPIONILOR: Atl. Madrid - Real Madrid 0-0, dupa un meci extrem...

LIGA CAMPIONILOR: Atl. Madrid – Real Madrid 0-0, dupa un meci extrem de incins!

sursa foto: Facebook

Atletico Madrid si Real Madrid, respectiv vicecampioana europeana en-titre si detinatoarea Ligii Campionilor, s-au reintalnit, marti seara, in prima mansa din sferturile de finala ale celei mai importante competitii europene intercluburi.

sursa foto: Facebook

Daca anul trecut se marcau cinci goluri in finala UCL dintre Atletico Madrid si Real Madrid, acum, prima mansa din faza sferturilor a adus mai mult o lupta surda la centrul terenului.

Cu tripleta BBC in prim plan, Bale – Benzema – Cristiano Ronaldo, Realul a incercat sa-si impuna punctul de vedere, desi a evoluat pe Vicente Calderon. Oaspetii au avut in jur de 60% posesia balonului, dar, paradoxal, Atletico a avut cele mai mari ocazii de a marca, Mandzukic si Arda Turan fiind la un pas de a profita de erorile comise de Sergio Ramos.

Mandzukic a incheiat meciul insangerat si extrem de nervos, croatul fiind la un pas de a fi eliminat pentru o polita aplicata unui adversar.

Atletico Madrid – Real Madrid s-a incheiat 0-0, calificarea urmand sa se decida pe terenul detinatoarei UEFA Champions League, unde „galacticii” pornesc cu prima sansa, dar orice gol marcat de vicecampioana europeana en-titre va conta dublu.

In celalalt meci disputat marti seara, in prima mansa din sferturile de finala ale UEFA Champions League, Juventus Torino a avut nevoie de un penalty transformat de Arturo Vidal pentru a trece, cu 1-0, de AS Monaco.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger