AcasăSPORTLiga 1, un campionat mai nebun ca niciodata: 7 etape... 5 echipe......

Liga 1, un campionat mai nebun ca niciodata: 7 etape… 5 echipe… 3 puncte

Liderul Dinamo conduce clasamentul gratie avansului (+1) avut la golaveraj. CFR, Rapid, Vaslui si Steaua sunt la o umbra distanta. Titlul se poate decide in ultima etapa, pe 20 mai.

Bonetti il felicita pe Alexe dupa marcarea unui gol

Laurentiu Reghecampf a dat clasamentul peste cap cu numai sapte etape inainte de final. Duminica seara, Concordia s-a impus in Gruia (4-2), detronand liderul CFR (52 de puncte), iar de esecul clujenilor a profitat Dinamo (52 de puncte, golaveraj superior), iesita victorioasa din „amicalul” cu Ceahlaul. In doar trei partide pe banca bucurestenilor, italianul Dario Bonetti a reusit sa califice echipa in finala Cupei Romaniei si priveste din fruntea clasamentului la celelalte urmaritoare. Programul nu este, insa, de partea „cainilor”, pe care-i asteapta dueluri crancene cu CFR si Steaua (49 de puncte), plus teste dificile impotriva Universitatii Cluj si a Astrei.

Rapidul merge ceas, dar urmeaza Steaua

Este ultimul soc al sezonului pentru trupa pregatita de Razvan Lucescu, duminica seara, in Giulesti. Dupa Steaua, „feroviarii” se vor concentra pe adversari modesti, gen FCM Tg.Mures, Gaz Metan, Pandurii sau Sportul. Dupa joc si rezultate, principala contracandidata a Rapidului (51 de puncte) pare a fi SC Vaslui (49 de puncte), gruparea miliardarului Adrian Porumboiu. Moldovenii au si ei un program relativ lejer, cu meciuri impotriva Astrei, Mediasului, Tg.Muresului, Pandurilor sau Sportului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger