AcasăSPORTLia Olguta Vasilescu, afaceri cu Juventus Torino

Lia Olguta Vasilescu, afaceri cu Juventus Torino

Lia Olguta Vasilescu spera sa bata palma cu cei de la Juventus Torino

CSU are un inceput chinuitor de sezon, insa Andrei Ivan, marea speranta a gruparii din Banie, este la un pas de a ajunge la campioana Italiei, in cel mai spectaculos transfer al verii.

Andrei Ivan este unul dintre cei mai buni tineri fotbalisti romani (sursa foto maximasport.ro)

Monitorizat de luni bune de cei de la Juventus Torino, Andrei Ivan a impresionat in meciul Steaua – CSU Craiova, 3-1, din etapa a doua a Ligii I, desi a evoluat doar 10 minute pe final. Pustiul de 17 ani i-a imbarligat de cateva ori pe stelisti si a marcat golul de onoare al oltenilor. Conform maximasport.ro, italienii ofera 500.000 de euro pentru un imprumut pana in vara anului viitor si vor sa detina prima optiune la cumparare.

Lia Olguta Vasilescu spera sa bata palma cu cei de la Juventus Torino

Totusi, raspunsul oltenilor a fost unul negative, cei de la CSU solicitand 3 milioane de euro pentru 50% din drepturile jucatorului. Negocierile continua, iar oficialii gruparii din Banie dau mutarea ca sigura in conditiile in care pe fir a intrat chiar Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei. Aceasta este de parere ca oltenii ar trebui sa profite de ocazie si sa incheie un pact de colaborare cu puternica formatie italiana.

 

author avatar
Cristi Ionita
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger