AcasăSPORTLi s-a urcat la cap

Li s-a urcat la cap

Costel Galca este acuzat ca sufera de mania persecutiei

De cand Dinamo, Rapid si CFR Cluj s-au dat la fund, se poate spune ca trupa din Ghencea a inceput sa domine cu autoritate Liga I.

Costel Galca este acuzat ca sufera de mania persecutiei

Steaua Bucuresti este campioana en-titre a Romaniei, formatia antrenata actualmente de Costel Galca neavand, practic, adversar. In sezonul trecut, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu au avut tentative mult prea timide, astfel ca trupa din Ghencea a luat titlul la pas si a bifat un nou pot urias din participarea in grupele UCL. Desi ne-am fi gandit ca succesurile obtinute ii vor face pe stelisti mai demni, “ros-albastrii” au inceput sa puncteze agresiv nu numai la bani si trofee, ci si la capitole precum aroganta. Nu mai putin de patru scandaluri au iscat stelistii in ultima perioada. Cap de lista este antrenorul Costel Galca. Acesta le-a interzis elevilor sai sa tina legatura cu fostul antrenor, Laurentiu Reghecampf, si a anuntat ca refuza sa vina la prezentarea jucatorilor adusi peste capul sau, cum s-a intamplat in cazul atacantului Valentin Lemnaru. Oficialii Stelei au decis sa renunte la serviciile juniorului Robert Nicolae, desi acesta este unul dintre cei mai buni tineri portari din Romania. Motivul? Pustiul a participat la un seminar organizat de Marcel Raducanu, in speranta ca prinde o bursa la clubul german Borussia Dortmund.

Risca depunctarea

Cel mai grav scandal in care este implicata Steaua este cel cu formatia Pandurii Targu Jiu. Gorjenii au de incasat 500.000 de euro de pe urma transferului mijlocasului Mihai Pintilii de la Steaua la Al Hilal. Oficialii campioanei au amanat deja cu o luna efectuarea platii, folosindu-se de diferite tertipuri, dar totul s-ar putea termina urat pentru campioana Romaniei in conditiile in care cei de la Pandurii solicita depunctarea Stelei.

 

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger