AcasăSPORTLesul Timisoarei impartit intre hienele Ligii 1

Lesul Timisoarei impartit intre hienele Ligii 1

Retrogradarea celor doua echipe, in special a Timisoarei, a fost deplansa de majoritatea conducatorilor din Liga 1. Acestia s-au intrecut sa verse lacrimi de crocodil pe investitia de milioane de euro a lui Iancu de care se alege praful. In realitate, „granzii” au si inceput sa-si faca socotelile ca sa imparta prada.

Steaua ii vrea pe Goga, Bourceanu si Sepsi. Pentru Goga se pare ca exista deja o intelegere intre Becali si Iancu, in cazul in care Timisoara nu obtine licenta, scrie Prosport. Rapid i-ar dori pe Zicu, Alexa si Cisovsky. Primii doi, mai ales, sunt favoritii lui Razvan Lucescu, despre care se vehiculeaza ntot mai insistent ca se intoarce in Giulesti dupa experienta la echipa nationala. Dinamo ravneste la Pantilimon, Luchin, Axente si Curtean.

FC Vaslui si-l doreste pe Ghionea, mai ales acum cand are nevoie de intariri pentru preliminariile Ligii Campionilor. Campioana Otelul Galati ar putea profita si ea de necazul banatenilor. Acelasi Ghionea si Bourceanu ar putea ajunge la echipa lui Dorinel Munteanu.

Despre atmosfera deprimata din randul jucatorilor timisoreni si despre dorinta lor de a pleca vorbeste Luchin, intr-o declaratie pentru Prosport: „Cred ca nici un jucător din lotul actual nu-si doreste sa joace in liga a treia, suntem jucatori valorosi, am demonstrat-o pe teren. Oricat de atasat ai fi de echipa, viata de fotbalist e scurta, nu poti sa-ti permiti sa mergi in liga a treia, nici unul dintre jucatorii care au dus greul acestui campionat nu cred ca ar ramane”. Insusi presedintele Marian Iancu a declarat despre posibilitatea vanzarii jucatorilor: „Cei care sunt de valoare, probabil vor pleca”.

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger