AcasăSPORTLeo Messi, din nou premiat!

Leo Messi, din nou premiat!

lionel-leo-messi

Campion al Spaniei la fotbal cu Barcelona pentru al treilea an consecutiv, argentinianul Leo Messi a devenit pentru a patra oara consecutiv jucatorul care isi adjudeca Trofeul EFE, decernat celui mai bun jucator ibero-american al competitiei.

lionel-leo-messiAtacantul de 23 de ani a facut din nou un sezon de vis. Desi titlul de golgheter va reveni portughezului Cristiano Ronaldo, care a si depasit recordul tuturor timpurilor, cu 40 de goluri marcate, Leo Messi si-a adjudecat titlul de campion si este finalist al Ligii Campionilor, sambata viitoare, cand Barcelona joaca la Londra, pe Wembley, de la ora 21.45, cu Manchester United, formatia antrenata de Sir Alex Ferguson.

In clasamentul acestui trofeu, Leo Messi are 213 puncte din 33 de meciuri disputate, cu o medie de 6,45 pe partida, fiind urmat de compatriotul lui de la Real Madrid, Angel Di Maria cu o medie de 6,25 pe meci si de un alt argentinian, Sergio Kun Aguero, cu un total de 200 puncte in 32 de jocuri. Primul brazilian pe lista este fundasul dreapta de la Barcelona, Daniel Alves, cu medie 6,00.

In istoria de 21 de ani a Trofeului EFE este pentru prima oara cand un jucator il obtine pentru a patra oara.

Messi a fost desemnat in luna ianuarie cel mai bun jucator al lumii de catre FIFA si France Football.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger