AcasăSPORTLegendarul Paul Gascoigne, transportat de urgenta la spital

Legendarul Paul Gascoigne, transportat de urgenta la spital

Paul Gascoigne, fostul mare fotbalist englez, are din nou probleme grave de sanatate din cauza consumului de bauturi alcoolice.

Gascoigne, in varsta de 47 de ani, a fost gasit inconstient in fata casei sale si a fost transportat de urgenta la spital. Fostul fotbalist avea o sticla de vodca in mana, iar analizele efectuate ulterior au aratat o alcoolemie uriasa.

Apropiatii lui Gascoigne sustin ca acesta s-a reapucat de baut din cauza problemelor pe care le are cu locuinta in care sta. Fostul mare fotbalist locuieste cu chirie, insa proprietarul a primit numeroase plangeri de la vecini si l-a instiintat pe fostul international englez ca trebuie sa se mute in alta parte urgent.

Cum insa Gascoigne si-a spart cei mai multi bani pe bautura si domnisoare cel putin dubioase, optiunile sunt reduse astfel ca exista pericolul ca Gascoigne sa ramana pe drumuri.

In aceste conditii, fostul fotbalist s-a reapucat de bautura, desi a fost internat de sapte ori la dezalcoolizare in ultimii 10 ani.

Gascoigne a jucat pentru cateva dintre cele mai cunoscute cluburi din Europa, precum Newcastle United, Tottenham Hotspur, Lazio Roma sau Glasgow Rangers, a obtinut numeroase trofee si a marcat 10 goluri in 57 de selectii la echipa nationala, fiind considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti de la Campionatul Mondial din 1990, din Italia.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger