AcasăSPORTLegendarul Badr Hari se retrage din activitate

Legendarul Badr Hari se retrage din activitate

Afectat de scandalurile in care a fost implicat si de perioada petrecuta dupa gratii, marocanul Badr Hari a anuntat ca se retrage din K1 dupa meciul cu Alexey Ignashov de la Moscova.

Cei doi colosi, care s-au nascut talente si au murit sperante, se vor infrunta pe 8 noiembrie, intr-o gala din circuitul „LEGEND” ce implica atat meciuri de K1, cat si meciuri de MMA (arte martiale mixte).

Badr Hari (28 de ani) are 101 victorii in kick-boxing (88 obtinute prin knock-out) si numai 12 infrangeri, majoritatea, de asemenea, inregistrate prin knock-out. Cunoscut pentru stilul spectaculos de a lupta, Badr Hari s-a remarcat si din cauza comportamentului vulcanic. Marocanul a fost incarcerat de doua ori, o data pentru trafic de droguri si o data pentru ca a batut un afacerist olandez.

Badr Hari si Alexey Ignashov s-au mai intalnit de doua ori de-a lungul timpului. In 2003, cand bielorusul era in mare forma, Ignashov l-a facut knock-out pe Hari, in repriza a treia. Marocanul si-a luat revansa, in aprilie 2010, cand l-a batut la decizie pe „Scorpionul Rosu”.

In gala „LEGEND”, din 8 noiembrie, va lupta si Andrei Stoica, acesta urmand a-l infrunta pe croatul Agron Preteni. Romanul trebuie sa-si ia revansa dupa ce a fost invins, la decizie, in luna martie a acestui an, la finala K1. Atunci, beneficiind de avantajul terenului propriu, Preteni s-a impus gratie unei decizii controversate.

La gala de retragere a lui Badr Hari vor mai lupta Mirko Filipovic, Malvin Manhoef, Zabit Samedov, Pavel Zhuravlev sau Alexander Emelianenko.

author avatar
Cristi Ionita
1.682 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger