AcasăSPORTLegendara Martina Hingis, acuzata ca a vrut sa-si omoare sotul

Legendara Martina Hingis, acuzata ca a vrut sa-si omoare sotul

Incident incredibil petrecut miercuri la locuinta legendarei Martina Hingis din oraselul elvetian Feusisberg, jucatoarea de tenis fiind acuzata ca a vrut sa-si omoare sotul.

Thibault Hutin, campionul de echitatie si sotul Martinei, a chemat de urgenta fortele de ordine pentru ca acestea sa linisteasca spiritele. Desi politistii au crezut ca e o gluma, agentii ajunsi la fata locului l-au gasit pe Thibault plin de vanatai si zgarieturi.

Barbatul a declarat, conform presei elvetiene, ca a fost educat sa nu loveasca femeile, dar in acest caz a trebuit sa se apere. Sportivul s-a mutat la un hotel si are la dispozitie 30 de zile pentru a depunde plangere.

Interesant este ca, din primele informatii, se pare ca Thibault vrea sa o acuze pe Martina de tentativa de omor si sustine ca aceasta a fost ajutata de mama ei, Melanie Molitor. Considerata una dintre cele mai bune tenismene din istoria recenta a acestui sport, Martina Hingis (33 de ani) a fost tripla campioana la Australian Open, campioana la US Open si Wimbledon si dubla castigatoare a Turneului Campioanelor.

Thibault Hutin (27 de ani) este multiplu campion de echitatie si sarituri peste obstacole. Desi Martina si Thibault s-au casatorit in decembrie 2010, la Paris, cei doi s-au separat, neoficial, la inceputul acestui an. Barbatul a precizat ca despartirea a survenit din cauza ca tenismena l-a inselat de mai multe ori.

author avatar
Cristi Ionita
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger