AcasăSPORTLaurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, santajati de un impresar

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, santajati de un impresar

Impresarul Dumitru Tudor, alias Ciorba, a fost retinut de Politie pentru santaj, el fiind prins in flagrant cand lua bani de la Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan.

(foto: facebook)

Politistii l-au retinut joi seara pe fostul impresar Dumitru Tudor, alias Ciorba, barbatul fiind acuzat ca i-a santajat pe Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan.

Pentru prinderea barbatului a fost organizat un flagrant,oamenii legii intervenind in momentul in care acesta primea suma de 12.000 de lei de la actualul antrenor al FC Steaua, in schimbul banilor impresarul urmand sa nu divulge informatii considerate compromitatoare.

Atat Dumitru Tudor, cat si Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, au fost audiati aseara, in cadrul sectiei 8 de Politie din Capitala, sotii Reghecampf, parasind sediul Politiei in jurul orei 23.00.

Referitor la incident, fiica lui Dumitru Tudor a anuntat ca o neintelegere, banii oferiti de antrenorul Stelei reprezentand niste datorii.

„Este o neintelegere, Anamaria Prodan avea sa-i dea tatalui meu niste bani, in jur de vreo 8.000 de euro, de la un contract pe care l-au avut ei in urma cu un an”, a declarat fata impresarului, conform rtv.net.

Flagrantul a fost realizat prin intermediul lui Iunut Lutu, care l-a sunat pe Dumitru Tudor din partea lui Laurentiu Reghecampf pentru a-i propune o impacare. Aceasta ar fi urmat sa aiba loc in schimbul sumei de 12.000 de lei, banii urmand s fie oferiti la restaurantul impresarului.

Banii au fost insa insemnati cu cuvantul mita, iar la scurt timp dupa „tranzactie”, politia a descins si l-a ridicat pe impresar.  Dumitru Tudor a fost dus la audieri.

author avatar
Ionut Zgimbau
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger