AcasăSPORTLaurentiu Reghecampf, noua senzatie a Ligii 1

Laurentiu Reghecampf, noua senzatie a Ligii 1

Reghecampf si jucatorii sai savureaza victoria in fata CFR-ului

Antrenorul Concordiei Chiajna a adaugat si numele lui Ioan Andone pe lista victimelor facute in 2012. Campionatul este relansat dupa victoria nou-promovatei la Cluj, 4-2 pe terenul CFR-ului.

Reghecampf si jucatorii sai savureaza victoria in fata CFR-ului

Cele cinci goluri marcate de Rapid in poarta nefericitului Beto au aratat ca se poate. „Yes, we can!” este un slogan tatuat de Laurentiu Reghecampf pe fruntea baietilor sai, care duminica seara le-au dat „feroviarilor” clujeni cu terenul in cap. Un gol, doua, trei, patru si puteau fi mult mai multe! Succesul din Gruia l-a propulsat pe sotul Ana Mariei Prodan in topul listei celor mai doriti antrenori ai momentului; Reghecampf este „most wanted”, iar Gigi Becali deja i-a avertizat pe ceilalti pretendenti la serviciile tehnicianului: „Reghe si-a dat examenul, gata, ce sa mai zici acum!? Cand a plecat Ilie Stan, l-am sunat si i-am spus sa ramana acolo, la Chiajna, ca sa le bata pe Rapid, Otelul si CFR si chiar asta a facut! E clar ca stie meserie si ca in viitor va fi pe banca Stelei”.

Concordia este campioana returului

In 9 etape disputate de la reluarea sezonului, echipa condusa de Laurentiu Reghecampf a strans 19 puncte din 27 posibile; cele mai multe dintre toate formatiile care alcatuiesc Liga 1, nici macar Steaua, Rapid sau Dinamo nu indraznesc sa viseze la o asemenea zestre. Meritul este cu atat mai mare, cu cat Reghecampf a refacut din temelii lotul Concordiei in iarna. Dupa 27 de etape, gruparea din Chiajna ocupa locul 11 in clasament, cu 30 de puncte, trei mai multe decat Petrolul Ploiesti, primul club aflat sub linia retrogradarii.

Le promite jucatorilor transferuri

Pe multa lume a surprins darzenia cu care joaca baietii lui Reghecampf, insa majoritatea dintre ei are un motiv intemeiat sa traga tare la antrenamente si la meciuri: fostul international le-a promis ca-i ajuta sa se transfere la cluburi mai mari daca vor salva Concordia de la retrogradare. „Munciti, ca pentru voi o faceti! Iar dupa ce se termina campionatul, o sa vorbesc cu Ana ca sa va transferati la marile formatii”, este mesajul pe care Laurentiu Reghecampf il insufla „anonimilor” Alex dos Santos, Adrian Popa sau Viorel Dinu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger