AcasăSPORTLance Armstrong, marturisire soc despre dopaj, in emisiunea lui Oprah

Lance Armstrong, marturisire soc despre dopaj, in emisiunea lui Oprah

(foto: Agerpres)

Momentul adevarului a sosit. A castigat de sapte ori Turul Frantei, insa cand a fost acuzat ca s-a dopat, Lance Armstrong a negat cu tarie. Asta pana recent, cand fostul ciclist a ales sa marturiseasca totul in emisiunea celebrei Oprah Winfrey.

(foto: Agerpres)

La un moment dat, in timpul interviului inregistrat luni, fostul ciclist a ales sa spuna adevarul. Adica sa admita ca a folosit substante interzise, pentru a-si imbunatati capacitatea de rezistenta a organismului, in timpul competitiilor in care a iesit invingator.

Confesiunea lui Lance Armstrong va putea fi urmarita joi. Insa esentialul a fost dezvaluit deja de o sursa pe care o citeaza, marti, Daily Mail. Oprah a anuntat pe contul sau de Twitter ca interviul a durat peste doua ore si jumatate, marind suspansul in randul telespectatorilor care vor urmari, cu siguranta, emisiunea, pentru a afla toate detaliile.

Pe langa faptul ca a ramas fara toate cele sapte titluri castigate la Turul Frantei, la un an dupa ce s-a retras din activitate, Armstrong a primit interdictia de a mai participa la competitii. Dar iata ca, desi a negat in cateva randuri ca s-ar fi dopat, adevarul a iesit in cele din urma la iveala.

[youtube]Z6RY5LcFFZI[/youtube]

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger