AcasăSPORTLampard s-ar putea umple de bani in China

Lampard s-ar putea umple de bani in China

Ceea ce n-a reusit in mai bine de 11 ani petrecuti la Chelsea, mijlocasul Frank Lampard ar putea realiza la finalul carierei, englezul avand mari sanse sa devina unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti din lume, in cazul in care accepta un transfer in China.

Desi este considerat unul dintre cei mai importanti fotbalisti din vestiarul lui Chelsea, Lampard nu a mai reusit sa-si puna amprenta pe jocul lui Chelsea ca in vremurile bune, iar antrenorul Roberto Di Matteo i-ar putea oferi veteranului de 34 de ani posibilitatea de a se umple de bani pe finalul carierei.

Mijlocasul are doua oferte de top din indepartata China, Shanghai Shenhua si Beijing Guoan interesandu-se de serviciile sale. Interesant este ca ambele formatii ii ofera acelasi salariu – un milion de lire sterline pe luna, respectiv 12 milioane de lire sterline pe an. Concret, in cazul in care accepta una dintre cele doua oferte, Lampard ar putea ajunge sa castige 1.370 de lire sterline pentru fiecare ora petrecuta sub contract cu oricare dintre cele doua grupari chineze. Totusi, favorita sa-l achizitioneze pe Lampard este Shanghai Shenhua, formatie la care starul englez ar putea evolua din nou alaturi de Didier Drogba si Nicolas Anelka, fostii sai colegi de la Chelsea.

author avatar
Cristi Ionita
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger