AcasăSPORTLa Manchester City se pregateste sosirea lui Guardiola!

La Manchester City se pregateste sosirea lui Guardiola!

Guardiola si Begiristain au lucrat impreuna mai bine de doi ani la Barcelona

Nemultumit de evolutiile slabe ale gruparii pe care o finanteaza, seicul Mansour Al Nahyan a inceput sa se implice tot mai serios in viata echipei de pe „Etihad Stadium”.

Guardiola si Begiristain au lucrat impreuna mai bine de doi ani la Barcelona

Esecul cu Ajax Amsterdam din UEFA Champions League, 1-3, si victoria chinuita din campionat, de ieri, 1-0 cu Swansea, l-au convins pe Mansour Al Nahyan ca  trebuie sa schimbe managerul. Roberto Mancini are zilele numarate la Manchester, principala tinta a seicilor fiind Josep Guardiola.

Mancini a fost chemat sa dea explicatii pentru evolutiile slabe din ultima perioada

De altfel, omul de afaceri din Qatar a facut un prim pas in aceasta privinta si l-a adus la City, ca director sportiv, pe Txiki Begiristain, care a ocupat acelasi post si la FC Barcelona pana in iunie 2010. Al Nahyan spera ca relatia foarte buna dintre Begiristain si Guardiola sa-l faca pe tehnicianul catalan sa accepte oferta de a antrena pe Manchester City, mai ales ca banii nu sunt o problema pentru campioana Angliei, seicul avand o avere estimata la 25 de miliarde de euro. In plus, finantatorul „cetatenilor” spera ca prin aducerea lui Begiristain sa rezolve si achizitionarea unor fotbalisti de la FC Barcelona, principalele tinte fiind David Villa si Sergio Busquets.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger