AcasăSPORTLa 36 de ani, Ionut Iftimoaie revine in ring

La 36 de ani, Ionut Iftimoaie revine in ring

sursa foto: exclusivnews.ro

Ionut Iftimoaie (36 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti luptatori romani de K1, isi pregateste mult asteptata revenire in ring.

sursa foto: exclusivnews.ro

In ciuda varstei, la care multi agata manusile in cui, Ionut Iftimoaie este inspirat de idolii sai, Peter Aerts si Mirko Filipovic, sa mai lupte cel putin cativa ani la nivel inalt.

Anuntul despre revenirea lui Ionut Iftimoaie in ring a fost facut de Dorinel Munteanu, bunul sau prieten, care a fost prezent la o conferinta de presa pentru promovarea Superkombat Resita, din 12 aprilie, primul Grand Prix mondial organizat in acest an de celebra firma romaneasca.

„Urmaresc frecvent galele Superkombat, chiar m-am imprietenit cu o parte dintre sportivi, ma stiu foarte bine cu Ionut Iftimoaie si am inteles de la el ca ar vrea sa revina anul acesta in ring” a fost anuntul facut de Dorinel Munteanu si pe care fanii lui Iftimoaie il asteptau de mult.

Eduard Irimia, Francisc Vastag, Dorinel Munteanu si autoritatile locale asteapta cu un deosebit interes Superkombat Resita

Iftimoaie a sustinut doar patru meciuri in ultimii patru ani, iar ultimul meci l-a disputat in noiembrie 2012, cand l-a invins la decizie pe americanul James Wilson.

Pana la eventuala revenire in ring a lui Ionut Iftimoaie, fanii sporturilor de contact din Romania vor avea ocazia sa urmareasca, pe 12 aprilie, la Resita, cativa dintre cei mai buni luptatori de talie internationala, in frunte cu Raul Catinas si Catalin Morosanu.

Eduard Irimia, presedintele Superkombat, a decis sa continue serie de campanii umanitare. Dupa ce incasarile de la finala Superkombat de anul trecut au fost donate sinistratilor din Galati, incasarile de pe biletele puse in vanzare pentru Superkombat Resita vor fi donate, in mod egal, catre Centrul Olimpic de Box, reprezentat de legendarul Francisc Vastag, si catre nevoiasii Resitei.

Iar gala va fi transmisa in direct, in aproape 100 de tari, de pe 4 continente, Mihai Stepanescu, primarul Resitei, fiind extrem de multumit de reclama de care se va bucura municipiul la nivel mondial.

author avatar
Cristi Ionita
1.177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger