AcasăSPORTL-au confundat pe Contra cu Gonias, colegul de camera!

L-au confundat pe Contra cu Gonias, colegul de camera!

Timisoreanul a primit trofeul ceva mai tarziu

Saptamana trecuta, ex-antrenorul Timisoarei a castigat un turneu demonstrativ de golf, rezervat fostilor mari fotbalisti, competitie gazduita de orasul marocan Marrakech. Organizatorii l-au confundat, insa, pe „Gurita”, si au dat trofeul altcuiva.

"Gurita" este atent la “gaura”

Un impatimit al golfului, Cosmin Contra (35 de ani) a patit-o in Maroc precum in 2000, la Europeanul gazduit de Belgia si Olanda. Atunci, selectionerul Emeric Ienei i-a stalcit numele jucatorului, afirmand ca fundasul de banda „Cosmin Cosma” este un jucator de baza al primei reprezentative de fotbal. Cel poreclit „Gurita” a acceptat invitatia FIFPro (sindicatul mondial al jucatorilor de fotbal), care a organiazat un turneu de golf, in Maroc, competitie demonstrativa destinata fostilor internationali, retrasi astazi din activitate.

Grecul Gonias a fost premiat cu “ceasul” lui Contra

Adversarii lui Cosmin au fost de calibru, incepand cu presedintele UEFA, Michel Platini, si terminand cu Marco van Basten, Marc Degryse, Julio Salinas, Andy Cole, Jesper Blomqvist, Ronald de Boer sau Christian Karembeu.

S-au inteles sa imparta cumva premiile: un ceas si un sacou

Timisoreanul a primit trofeul ceva mai tarziu

La finalul turneului, Contra a fost desemnat marele invingator. De altfel, timisoreanul s-a impus si pe echipe, impreuna cu grecul Takis Gonias si danezul Marc Rieper. La festivitatea de premiere, organizatorii au dat-o nu in gaura, ci in bara! Ei au strigat numele romanului, dar l-au premiat pe grecul Gonias, cel cu care Contra facuse pereche atat pe teren (in proba pe echipe), cat si in camera de hotel. In plus, lui Panagiotis „Takis” Gonias (39 de ani), fost fotbalist la gruparile Olympiakos Pireu, Sporting Gijon, Messina sau Crotone, i s-au predat si premiile destinate locului 1, respectiv un ceas de perete, in valoare de 5.000 de euro, si un elegant sacou, valorand 8.000 de euro. Cosmin Contra a urcat si el podium, dupa care a coborat, jenat el insusi de situatia creata. Dupa cateva secunde, banateanul a fost rechemat, dar nu pe podium, ci in spatele scenei. Acolo i s-a explicat ca la mijloc s-a strecurat o greseala si ca va primi, totusi, trofeul de castigator. Pana la urma, pentru a nu dezvolta debandada, Contra si Gonias s-au inteles sa imparta cumva premiile. Astfel, romanul a primit ceasul de 5.000 de euro, grecul a pastrat sacoul. Ulterior, special pentru „Gurita” s-a mai adus un sacou, de la magazie, iar lucrurile au intra pe fagasul normal.

Cadane si berbecuti pentru participanti

Fostii mari fotbalisti, paticipanti la turneul de la Marrakech

La finalul competitiei de la Al Maaden Golf Resorts din Marrakech, participantii au fost invitati la un spectacol specific marocan, din care nu au lipsit cadanele si berbecutii la protap.

 

 

author avatar
Sebastian Stan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger