Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Kuznetova si-a taiat parul in timpul meciului, apoi a revenit in joc si a castigat! (VIDEO)

Kuznetova si-a taiat parul in timpul meciului, apoi a revenit in joc si a castigat! (VIDEO)

Autor:

Imagini mai rar vazute pe un teren de tenis si, in general, in timpul vreunei manifestari sportive. Svetlana Kuznetova a fost protagonista unei schimbari de look si depotriva de stare, schimbari care s-au dovedit binevenite, de vreme ce au ajutat-o sa intoarca soarta infruntarii contrajucatoarei aflate in top 3, Agnieszka Radwanska.

 

tunde 720x402 Kuznetova si a taiat parul in timpul meciului, apoi a revenit in joc si a castigat! (VIDEO)Lucrurile au stat astfel: in meciul disputat deunazi cu sportiva poloneza, prima sa infruntare de la Turneul Campioanelor, la scorul 4-2 in setul decisiv, rusoaica in varsta de 31 de ani s-a asezat pe banca, a scos din geanta o foarfeca si, dupa ceva stradanie, si-a taiat o parte din coada. Care coada- impletita si prinsa cu un elastic- o impiedica in momentul in care lovea mingea, din cate a marturisit dupa meci. Motiv pentru care, cand a inteles ca masura- radicala, in ochii unora- e singura ce o poate ajuta sa serveasca mai bine si sa-si mentina sansele de a castiga a trecut imediat la fapte!

tunde 2 720x398 Kuznetova si a taiat parul in timpul meciului, apoi a revenit in joc si a castigat! (VIDEO)Momentul in care rusoaica s-a tuns singura pe teren, la Singapore, a fost filmat si difuzat in direct, iar apoi urmarit si in varianta inregistrata, pe Youtube. Ce a urmat, se poate constata privind tabela de scor, la finele infruntarii, care afisa urmatorul scor: 5-7, 6-1, 7-5, pentru Kuznetova, dupa un meci care a durat aproape trei ore.

Ar fi de amintit si faptul ca rusoaica a fost ultima sportiva calificata la actuala editie a Turneului Campioanelor.

sursa foto: captura youtube WTA    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!