AcasăSPORTKickboxing si MMA pe 16 si 19 octombrie. Lupta dreapta in curtea...

Kickboxing si MMA pe 16 si 19 octombrie. Lupta dreapta in curtea lui Iohannis!

Sibiul, fosta capitala europeana a culturii in 2007, se transforma in perioada 16-19 octombrie in capitala europeana a sporturilor de contact.

Orasul de bastina al presedintelui Klaus Iohannis va gazdui doua evenimente de sporturi de contact la care vor lua parte sportivi din 14 tari de pe trei continente, inclusiv Romania.

Vineri 16 octombrie, in Sala Transilvania, va intra in ring, intr-o gala de kickboxing, unul dintre cei mai renumiti luptatori olandezi de categorie usoara, Albert „The Hurricane” Kraus.

Albert Kraus

Campion mondial K-1 Max si detinator al mai multor titluri in competitii de muay-thai si kickboxing, Kraus va lupta la Sibiu impotriva veteranului Marius Tita.

Vor mai lupta, printre altii, intr-un eveniment alcatuit din 11 meciuri, Sebastian Ciobanu alias „Fiul lui Dracula”, clujeanul Dorin Stan, brazilianul Jhonata Diniz si boxerul craiovean Sorin „Pantera” Tanasie care isi va face debutul intr-o competitie de kickboxing.

Show-ul va fi preluat in direct de Sport.ro si Eurosport.

Marius Tita

Spectacolul sporturilor de contact va continua in Sala Transilvania din Sibiu luni 19 octombrie cu cel mai interesant eveniment de MMA (arte martiale mixte), organizat anul acesta in Romania, gala Real Xtreme Fighting 20. In fata publicului sibian va debuta in MMA cel mai valoros kickboxer al planetei, olandezul Rico Verhoeven, campionul en-titre al promotiei Glory.

Rico Verhoeven

Nu vor lipsi din cusca, Ionut „Pitbull” Atodiresei, Tolea Ciumac si Ioan „Gerula” Vranceanu. Gala de MMA RXF 20 va avea in total 10 meciuri care vor fi televizate in direct de Sport.ro. Ambele evenimente de la Sibiu sunt organizate de promotorul brasovean Sebastian Vieru.

 

author avatar
eNational
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger