AcasăSPORTKeseru se intoarce in Ligue 1

Keseru se intoarce in Ligue 1

Keseru este vedeta lui Angers

Atacantul roman de la SCO Angers  face furori in esalonul secund francez, iar cele 9 goluri marcate in actualul sezon nu au trecut neobservate.

Keseru este vedeta lui Angers

Folosit in 9 dintre cele 10 meciuri disputate de SCO Angers in actualul sezon, Claudiu Keseru are o medie remarcabila de un gol pe meci, romanul fiind golgeterul diviziei, alaturi de senegalezul Ibrahima Toure de la AS Monaco.

Romanul a marcat un gol pe meci in actualul sezon

Reusitele oradeanului au facut ca gruparea de pe „Stade Jean Bouin” sa se bata cu sanse reale la promovare, SCO fiind lider in Ligue 2, inainte ca AS Monaco sa fi jucat meciul de aseara, cu Chateauroux. Brest, Nice, campioana Montpellier si chiar Ajaccio, trupa lui Adrian Mutu, au intrat pe fir pentru a afla conditiile in care isi pot asigura semnatura romanului, dar football.fr anunta ca licitatia pentru Keseru va fi una scurta, existand informatii ca jucatorul s-a inteles deja cu FC Toulouse.

Desi echipa este pe locul 7, Alain Casanova, antrenorul lui Toulouse, este nemultumit de forta ofensiva a echipei sale si considera ca romanul este partenerul ideal pentru golgeterul Ben Yedder. Clubul din Toulouse este gata sa-i asigure lui Keseru dublarea salariului de 400.000 de euro pe an pe care acesta il are la Angers. In plus, Toulouse ar urma sa plateasca 3 milioane de euro pentru transferul fotbalistului inca din iarna. Keseru a mai jucat in Ligue 1 cu FC Nantes.

author avatar
Cristi Ionita
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger