AcasăSPORTKeseru a fost omul meciului Bastia - Toulouse: Palma pentru Piturca

Keseru a fost omul meciului Bastia – Toulouse: Palma pentru Piturca

Din lipsa de solutii, selectionerul i-a chemat la lot, pentru dubla de foc cu Ungaria si Turcia, pe Alexe, Marica si Bogdan Stancu, fotbalisti care nu evolueaza, dar l-a omis pe Claudiu Keseru.

Keseru a fost unul dintre cei mai buni marcatori din Ligue 2, inainte de a ajunge la Bastia
Piturca are mari batai de cap in privinta atacului, inainte de dubla cu Turcia si Ungaria

Marius Alexe este rezerva la modesta Sassuolo, bifand doar 25 de minute la debutul in Serie A, impotriva lui AC Torino, Ciprian Marica nu a mai jucat un meci oficial de circa patru luni, iar Bogdan Stancu abia a semnat cu Genclerbirligi. Cu toate acestea, cei trei atacanti reprezinta sperantele noastre si, mai ales, ale lui Victor Piturca pentru meciurile de foc cu Ungaria si Turcia din preliminariile Campionatului Mondial. In schimb, selectionerul l-a omis pe Claudiu Keseru, desi atacantul lui Bastia a jucat in trei dintre cele patru meciuri disputate de noua sa echipa. Iar fotbalistul dorit si de Steaua in aceasta vara i-a trimis un raspuns pe masura lui Piturca. Keseru a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul Bastia – Toulouse, 2-1, de sambata seara. Ramasa in inferioritate numeric inca din minutul 37, la scorul de 0-0, Bastia s-a impus gratie lui Keseru. Romanul a luat meciul pe cont propriu, si-a trecut in cont un gol si o pasa decisiva si a fost aplaudat la scena deschisa in minutul 89, cand i-a lasat locul lui Sable.

Devenit un adevarat erou in Corsica, peste noapte, atacantul roman a precizat, la finalul intalnirii, ca nu dezarmeaza si va continua sa-si faca treaba cat mai bine in speranta ca selectionerul Romaniei, indiferent de numele acestuia, va avea ochi si pentru el si ii va oferi ocazia sa debuteze, in sfarsit, la echipa nationala, mai ales in conditiile in care oradeanul a ajuns deja la aproape 27 de ani.

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger