AcasăSPORTKerber a pierdut neasteptat infruntarea din optimi, la Australian Open

Kerber a pierdut neasteptat infruntarea din optimi, la Australian Open

Sportiva nemtoaica aflata pe locul 2 in topul WTA condus de romanca Simona Halep a suferit o infrangere categorica, duminica, in optimile actualei editii a turneului de la Melbourne.

Angelique Kerber a pierdut neasteptat, la zero, primul set al infruntarii contra americancei Danielle Collins, duel ce s-a decis in mai putin de o ora de joc. Nici in setul secund nu a reusit sa isi treaca in dreptul numelui mai mult de doua game-uri, astfel ca adversara sa – sportiva de 25 de ani aflata pe locul 35 in clasamentul mondial – a parasit terenul invingatoare, dupa 56 de minute de joc. Danielle Collins a castigat cu 6-0, 6-2 si se pregateste sa joace in sferturile primului Grand Slam din acest an.

Tot duminica a parasit competitia si Maria Sarapova, care a pierdut, dupa trei seturi disputate si mai bine de 140 de minute de joc, infruntarea contra australiencei Ashleigh Barty, sportiva care a invins-o pe Simona Halep in primul ei meci disputat in 2019, la turneul de la Sydney. Barty a depasit-o in optimi pe Sarapova scor 4-6, 6-1, 6-4.

sursa foto: Facebook/Australian Open

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger