AcasăSPORTKarabatici, opt ani dupa gratii

Karabatici, opt ani dupa gratii

Arestat duminica seara, pentru ca ar fi pariat impotriva echipei sale, HC Montpellier, handbalistul francez Nikola Karabatici risca pana la opt ani de inchisoare, dupa ce procurorii francezi au anuntat ca-l ancheteaza oficial pentru escrocherie.

Karabatici are o vitrina intreaga cu trofee fiind, printre altele, dublu campion olimpic si dublu campion mondial

ampion olimpic la Beijing (2008) si Londra (2012) cu nationala masculina de handbal a Frantei, Karabatici a fost eliberat din arest pe cautiune, insa jucatorul lui Montpellier va fi supravegheat strict, el avand interdictie de a parasi Franta. Nikola este acuzat, alaturi de alti cinci coechipieri de la Montpellier, ca s-ar fi dat lovit la meciul cu Cesson-Sevigne, din finalul sezonului trecut, pierdut cu 28-31, si ar fi pariat impotriva echipei sale prin intermediul iubitei.

Cei sase handbalisti sunt banuiti ca au obtinut de pe urma acestei afaceri un profit total de circa 200.000 de euro. Karabatici, care risca pana la opt ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat de escrocherie, neaga acuzatiile, desi recunoaste ca iubita lui a pariat impotriva lui Montpellier. Handbalistul sustine ca partenera sa a recurs la aceasta actiune doar pentru ca este o buna cunoscatoare a fenomenului si pentru ca a mizat pe ardoarea celor de la Cesson-Sevigne de a se salva de la retrogradare printr-o victorie obtinuta impotriva lui Montpellier, formatie care era deja campioana la ora partidei.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger