AcasăSPORTJupp Heynckes, distractie ca la 20 de ani. Imagini de colectie de...

Jupp Heynckes, distractie ca la 20 de ani. Imagini de colectie de la petrecerea lui Bayern Munchen! (FOTO)

Bayern Munchen a castigat, sambata seara, Liga Campionilor, dupa 2-1 cu Borussia Dortmund, in prima finala 100% germana din istoria competitiei.

Bavarezii au sarbatorit pe masura unul dintre cele mai bune sezoane din istoria clubului, oficialii lui Bayern Munchen inchiriind pentru jucatori si apropiatii acestora un intreg club de noapte din Londra, orasul in care s-a jucat finala.

Nu au lipsit de la petrecere fostul mare tenisman Boris Becker, Luca Toni, fostul atacant al lui Bayern Munchen, sau Clemes Tonnies, presedintele lui Schalke 04.

De departe eroul serii a fost antrenorul Jupp Heynckes. Desi conducerea lui Bayern il pensioneaza, Heynckes s-a distrat alaturi de fotbalisti ca la 20 de ani, dansand si cantand.

In sezonul 2012-2013, Bayern Munchen a castigat de o maniera categorica Bundesliga, cu 25 de puncte avans fata de Borussia Dortmund, si a castigat Liga Campionilor inregistrand 10 victorii, un egal si doua infrangeri. Bayern a obtinut o serie de rezultate fabuloase in Liga Campionilor: 4-1 cu BATE Borisov, 6-1 cu Lille, 3-1 la Arsenal Londra, 2-0 acasa si 2-0 in deplasare cu Juventus Torino, 4-0 si 3-0 cu FC Barcelona si 2-1 cu Borussia Dortmund.

In plus, Bayern are ocazia sa-si mai treaca un trofeu in cont pe 1 iunie, cand joaca finala Cupei Germaniei impotriva lui VFB Stuttgart.

Ramane de vazut cum se va schimba echipa peste vara in conditiile in care pe Allianz Arena sunt asteptati Josep Guardiola, Mario Gotze, Robert Lewandowski si alti fotbalisti cu nume.

Sursa foto: bild.de

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger