AcasăSPORTJuniorii lui Borcea merg la scoala cu un Mercedes de 160.000 de...

Juniorii lui Borcea merg la scoala cu un Mercedes de 160.000 de euro!

Mercedes Viano pe exterior

Inainte de a pleca la Miami, presedintele executiv al FC Dinamo s-a asigurat ca gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo au primit cadoul facut de el: cel mai luxos monovolum de la Mercedes, o masina in care cei mici au toate facilitatile varstei lor.

Actionarul dinamovist, alaturi de fosta sotie, Mihaela, de gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo, dar si de strengarul Patrick

Pentru ca aproape s-a mutat definitiv la Miami, Cristi Borcea a avut grija sa puna lucrurile la punct si cu familia ramasa in tara. Pentru deplasarea copiilor la scoala, si nu numai, boss-ul dinamovist le-a cumparat acestora o masina de lux, un Mercedes Viano descris de producator ca fiind un „veritabil birou pe roti”.

Mac Minni computer, televizor Sony 3D, PS3, IPod Touch…

Mercedes Viano pe exterior

Astfel, Mihaela Borcea isi duce gemenii la ore, pe Antonia Melissa si Mihai Angelo (8 ani), cu acest vehicul ultradotat, o masina pe care dinamovistul a platit suma de 160.000 de euro.

Soferul nu are acces la ceea ce se intampla in spate

Cand vine in vacanta din Elvetia (studiaza la „Aiglon College” din localitatea Chesieres) si Patrick Borcea, baiatul in varsta de 13 ani, se bucura de masina-minune si veti vedea de ce.

Frigiderul si televizotul 3D

Chiar daca pe dinafara se prezinta ca orice van, de cum intri in habitaclu ramai impresionat de dotarile „Mertului-birou”: Mac Minni computer, care se conecteaza la Internet prin UMTS si HSDPA, televizor Sony 3D de 40 inch (cu peste 1.000 de canale prin satelit), doua IPad-uri, frigider, sistem audio de cea mai inalta fidelitate, platforma PS3 si un IPod Touch, care controleaza tot echipamentul multimedia de la bord s.a.m.d.

Cristi a insistat sa fie rosu!

Mac mini computerul este la indemana pasagerilor

Pentru achizitionarea spectaculosului automobil, actionarul dinamovist a negociat asiduu cu cei de la Mercedes. Si asta nu din pricina pretului, care nu l-a interesat prea mult, ci din cauza culorii masinii, el insistand ca monovolumul sa aiba culoarea rosu metalizat. Reprezentanta din Romania a cerut ajutor in Germania, care a cautat cateva zile o masina precum cere clientul. „Americanul” a fost si mai multumit atunci cand a fost anuntat ca i s-a livrat singura masina Mercedes Viano din Europa de Est de culoare rosu metalizat.

Masina tunata de Brabus

Interiorul arata la fel ca un cockpit

Pretul de achizitie a unui Mercedes Viano de serie variaza intre 40.000 – 50.000 de euro, dar masina familiei Borcea, care a fost achizitionata pentru 160.000 de euro, este cu adevarat una speciala. Concret, ea a fost „tunata” de celebra firma Brabus. De altfel, automobilul poarta numele de Brabus iBussiness 3D Mercedes Viano, fiind considerat o adevarata bijuterie printre masinile din clasa sa. Monovolumul cu care merg la scoala gemenii lui Borcea are un motor de 6.1 litri, 8 cilindri si are o putere de 426 CP, fiind limitat la o viteza de 250 km/h. La interior, masina este tapitata cu piele rosu-bordeaux si gri.

author avatar
Sebastian Stan
1.111 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger