AcasăSPORTJucatorii Petrolului viseaza la titlu!

Jucatorii Petrolului viseaza la titlu!

Geraldo Alves ramane un jucator optimist

Fundasul portughez Geraldo Alves a declarat, ieri, dupa ce a efectuat vizita medicala alaturi de ceilalti colegi de la Petrolul, ca echipa are forta sa aduca titlul la Ploiesti.

Geraldo Alves ramane un jucator optimist

In pofida problemelor de la club, cu patronul aflat in inchisoare si insolventa la usa, jucatorii Petrolului raman optimisti. Cel putin asta este starea de spirit afisata de Geraldo Alves, poate cel mai experimentat fotbalist din lotul „gazarilor”: „Vom munci mult in pregatire pentru a-i tine mai aproape pe suporteri. Cred ca ne putem bate in continuare la castigarea titlului. Jucatorii au venit cu vointa de a castiga meciuri si asteptam ca echipele din fata sa piarda puncte”. Chiar daca problemele financiare au lovit clubul, Geraldo nu crede ca de la Petrolul vor mai pleca jucatori in aceasta pauza competitionala: „Jucatorilor care evolueaza la Petrolul le place sa joace fotbal. Probleme exista in fiecare parte, dar suntem concentrati pe obiective. Speram ca lucrurile sa fie mai clare in viitor. Salariile sunt aproape la zi, asa ca nimeni nu va pleca de la echipa”.
Dupa disputarea a 17 etape, Petrolul Ploiesti ocupa pozitia a treia in Liga  cu 33 de puncte, la zece puncte de liderul Steaua.

author avatar
National
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger