AcasăSPORTJucator antrenat de Mircea Lucescu, suspendat pentru dopaj

Jucator antrenat de Mircea Lucescu, suspendat pentru dopaj

Lucescu are in continuare incredere in brazilianul Fred

Mijlocasul brazilian Fred, de la Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost suspendat din toate competitiile sud-americane pana la 26 iunie 2016 pentru utilizarea de substante interzise.

Lucescu are in continuare incredere in brazilianul Fred

Conmebol, confederatia sud-americana de fotbal, l-a suspendat pe Fred un an, cu incepere de la 27 iunie, cand a fost depistat pozitiv, si va sesiza FIFA, care poate decide extinderea sanctiunii la nivel mondial. Bichara Neto, avocatul jucatorului, a declarat ca studiaza posibilitatea de a face apel la aceasta hotarare. Fred (22 de ani) a fost depistat pozitiv cu un diuretic la un control antidoping efectuat la Copa America, unde a participat alaturi de nationala Braziliei. Testul antidoping a fost realizat in timpul competitiei, iar produsul vizat este hidroclorotiazida, un diuretic folosit in cazuri de hipertensiune, insuficienta cardiaca, probleme renale si ciroza hepatica.
In vara, clubul Fenerbahce Istanbul a sesizat UEFA, acuzand faptul ca Mircea Lucescu l-a folosit pe Fred in meciul direct din preliminariile Ligii Campionilor, desi mijlocasul fusese depistat pozitiv. Atunci, Comisia de Disciplina a UEFA a respins memoriul gruparii turce, deoarce nu se efectuase si proba B.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger