AcasăSPORTJucam pe atac, sa dam goluri Romaniei

Jucam pe atac, sa dam goluri Romaniei

Romanii spera sa fie cei care se vor bucura dupa meciul de la Atena

Selectionerul Greciei, Claudio Ranieri, a declarat ca obiectivul echipei sale in meciul cu Romania, din 7 septembrie, contand pentru preliminariile Euro-2016, este victoria la minimum doua goluri diferenta.

Romanii spera sa fie cei care se vor bucura dupa meciul de la Atena

„Obiectivul nostru este sa ne calificam la Euro 2016. O ratare ar fi un dezastru. Nu va fi usor, dar avem potential si jucatori talentati incat sa ne atingem scopul. Vreau sa gasesc cel mai bun sistem de joc, cu materialul pe care il am la dispozitie. Prioritatea noastra in meciul cu Romania este victoria, sa jucam pe atac, sa dam goluri, sa fim mai eficienti. Trebuie sa luptam ca o echipa pentru a invinge. Pot sa accept greseli, dar vreau sa vad ca jucatorii dau totul pe teren. Am chemat pentru aceasta partida si jucatori experimentati, si nume noi. Va fi un meci greu, dar sper sa iasa bine, sa aratam dorinta si entuziasm”, a spus Ranieri. Deoarece fundasul Nikos Karabelas, de la Levante, s-a accidentat, in locul sau a fost convocat Giorgos Tzavellas, de la PAOK Salonic.
Pe de alta parte, selectionerul Victor Piturca nu l-a convocat nici de aceasta data pe Lucian Sanmartean, cel mai in forma jucator stelist al momentului. Totusi, in cazul sau se pare ca ar fi vorba despre unele probleme medicale, antrenorul Constantin Galca dezvaluind ca Sanmartean a jucat cu infiltratii in ultimele meciuri si nu poate sa se odihneasca bine noaptea”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger