AcasăSPORTJose Mourinho a devenit The Loser One

Jose Mourinho a devenit The Loser One

Jose Mourinho, imortalizat intr-un moment de uluiala

Cu trei esecuri consecutive, portughezul Jose Mourinho simte primele reprosuri din partea fanilor londonezi. Insusi patronul Roman Abramovici l-a chestionat cu privire la seria neagra a echipei.

Jose Mourinho, imortalizat intr-un moment de uluiala

Chelsea a condus cu 1-0 la pauza, dar pe finalul partidei cu Basel a-ncasat doua goluri, pierzand al treilea joc consecutiv. „Nu sunt socat, uneori castigi, alteori pierzi. Aceasta este realitatea. Evident ca nu sunt multumit, doar am facut un pas inapoi in vederea calificarii. Eu, managerul, sunt responsabil de tot. Mai ales dupa un rezultat prost. Maine (n.n. – ieri) nu va exista vreun suris pe chipul meu, dar voi munci de la 7.00 dimineata pentru cele trei puncte cu Fulham, in meciul urmator”, a comentat Mourinho la finalul disputei, fara a rosti vreun cuvant despre vizita fulgeratoare facuta de patronul Roman Abramovici la vestiare, dupa joc.

Intre timp, presa britanica i-a gasit o noua porecla: jurnalistii au inlocuit „The Special One” cu „The Loser One”! Runda viitoare, pe 1 octombrie, Chelsea vine la Bucuresti pentru confruntarea cu Steaua.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger