AcasăSPORTJose Mourinho a cazut in fund

Jose Mourinho a cazut in fund

Un hopa-mitica “special”

Ghinioane in lant pentru fostul antrenor de la Manchester United, portughezul s-a facut de ras la un meci din campionatul de hochei din Rusia, dar, mai putin comic, „The Special One”  a fost condamnat la un an de inchisoare in Spania pentru evaziune fiscala.

Un hopa mitica special

Mourinho a fost invitat sa puna pucul in joc la ceremonia de deschidere a unui meci desfasurat la Balasiha, in apropierea Moscovei, disputat intre Avangard Omsk si SKA Petersburg, doua dintre cele mai bune echipe din Kontinental Hockey League (KHL). Intors sa iasa de pe gheata, lusitanul a alunecat si a cazut, starnind rasetele tribunelor, in acordurile muzicii din filmul “Rocky”. M

ourinho, destul de sifonat, a fost ajutat sa se ridice de capitanul lui SKA, rusul Pavel Datiuk, de doua ori castigator al  Cupei Stanley cu Detroit Red Wings din Liga Nationala de Hochei din America de Nord (NHL). Jose Mourinho nu va ajunge in spatele gratiilor, condamnarea sa a fost una cu suspendare (in Spania, pedeapsa de pana la doi ani de inchisoare nu este cu executare), iar audierea sa de cateva minute in fata unui judecator a fost mai mult o formalitate – tehnicianul a ajuns la un acord cu procurorii pentru plata unei amenzi de 2,2 milioane euro pentru o evaziune fiscala de 3,3 milioane euro. Suma care  reprezinta drepturile sale de imagine in perioada in care era antrenor la Real Madrid, pentru care nu a platit impozitul.

author avatar
Bogdan Borcea
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger