AcasăSPORTJohan Cruyff sufla vant in panza turceasca: Olanda e o echipa slaba

Johan Cruyff sufla vant in panza turceasca: Olanda e o echipa slaba

Johan Cruyff nu agreeaza stilul imprimat de Van Gaal reprezentativei Olandei

Cel mai mare fotbalist european din toate timpurile da de pamant cu selectionata batava si afirma ca Olanda lui Louis van Gaal este o echipa slaba.

Johan Cruyff nu agreeaza stilul imprimat de Van Gaal reprezentativei Olandei

De trei ori castigator al „Balonului de Aur”, Johan Cruyff se afla in conflict deschis cu Van Gaal si nu rateaza nicio ocazie sa-l taxeze pe actualul antrenor al „Portocalei mecanice”. Calificarea batavilor la turneul final al Cupei Mondiale nu-l impresioneaza catusi de putin pe cel supranumit „Olandezul zburator”: „Nu avem nicio sansa la «mondiale», Olanda este o echipa slaba, o echipa care ar trebui sa fie multumita cu o simpla calificare din faza grupelor. Sunt foarte multe lucruri care nu merg, insa nu trebuie sa le arat eu, stie selectionerul mai bine ce are de facut”.

Reprezentativa Romaniei mai poate prinde un loc la barajul de calificare pentru „Brazilia 2014” doar daca Olanda nu pierde cu Turcia, in octombrie. Analiza lui Johan Cruyff arunca in aer toate sperantele pe care „tricolorii” si le-au pus in fotbalistii batavi, dar le da sperante „otomanilor”, principalii favoriti la ocuparea locului 2 in grupa D.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger