AcasăRecomandariJoan Oriol, din Liga Campionilor la Rapid

Joan Oriol, din Liga Campionilor la Rapid

Ultimele doua transferuri efectuate de Rapid sunt doi frati spanioli cu zeci de meciuri disputate in Primera Division si cupele europene.

Joan Oriol, cel mai valoros jucator din lotul Rapidului

Fratii Joan si Edu Oriol au semnat au semnat contracte valabile pana in vara cu gruparea giulesteana, cu optiune de prelungire in cazul in care echipa se salveaza de la retrogradare. „Joan si Edu Oriol au semnat contractele si sunt jucatorii nostri. Vor juca la Rapid pana la sfarsitul sezonului, iar apoi exista drept de prelungire in functie de rezultatele echipei”, a anuntat patronul Valerii Moraru. In plus, finantatorul a mentionat ca a fost oficializat si contractul cu fundasul ceh Tomas Josl, dar in schimb s-a renuntat la portughezul Hugo Lopes: „Josl este de ceva timp in cantonament cu echipa si am oficializat si contractul cu el. In schimb, am renuntat la fundasul portughez Hugo Lopes”/.
In varsta de 28 de ani, fundasul stanga Joan Oriol a evoluat in prima parte a sezonului in liga a doua engleza, la Blackpool. In cariera sa a mai jucat la Osasuna si Villarreal, cu ultima atingand semifinalele Ligii Europa, in 2011, dar si grupele Ligii Campionilor. Fratele sau geaman, mijlocasul Edu Oriol, s-a aflat de asemenea pana in aceasta iarna sub contract cu Blackpool. El a mai evoluat in cariera la Barcelona B, Zaragoza, Khazar Lankaran si AEL Limassol. In momentul de fata, „11-le” Rapidului arata excelent, cel putin pe hartie: Bornescu – Sapunaru, Cmovs, Sapina, J.Oriol – Gecov, Coimba – Meulens, Pancu, D.Niculae – Benson.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger