AcasăSPORTJoaca Steaua, zici ca-i Barcelona: 1-2 cu Celtic Glasgow

Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona: 1-2 cu Celtic Glasgow

foto: fcsteaua.ro

Steaua Bucuresti a debutat cu o infrangere in 2013, trupa lui Laurentiu Reghecampf fiind invinsa, cu 1-2, de Celtic Glasgow, campioana en-titre a Scotiei.

foto: fcsteaua.ro

Steaua a controlat cu autoritate disputa de la Marbella, dar a fructificat doar una dintre numeroasele ocazii avut si, in cele din urma, a trebuit sa recunoasca invinsa.

Disputa a amintit foarte mult de cea din grupele Ligii Campionilor, din toamna, cand FC Barcelona a controlat cu autoritate confruntarea cu Celtic Glasgow, din deplasare, dar in cele din urma a pierdut cu acelasi rezultat, 1-2.

De aceasta data, Steaua a fost cea care a deschis scorul, Nikolic punctand in minutul 11 cu un sut cu sete din marginea careului mare.

Scotienii au intors rezultatul imediat dupa pauza, cand Samaras si Bangura au punctat intr-un interval de trei minute, profitand de doua erori imense din defensiva „ros-albastrilor”.

Steaua putea sa mai inscrie de cel putin cinci ori in disputa cu Celtic, dar Zaluska, portarul scotienilor, si barele s-au opus unui festival de goluri.

Laurentiu Reghecampf a inceput cu Stanca – Prepelita, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Rusescu, Chipciu – Nikolic. Pe parcurs au mai intrat Adi Rocha, Gardos, Cristi Tanase, Pirvulescu, Mihai Costea, Filip, Doru Bratu si Rosu.

Tatarusanu s-a accidentat la incalzire, dar va reveni cat de curand intre buturile steliste.

author avatar
Cristi Ionita
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger