AcasăSPORTIubita lui Kahn incinge atmosfera pe "Allianz Arena"

Iubita lui Kahn incinge atmosfera pe „Allianz Arena”

Kahn si Giulia sunt impreuna de aproape un an

Conducerea clubului german Bayern Munchen vrea sa introduca un concept nou in fotbalul modern, acela de a incinge atmosfera la meciurile de pe „Allianz Arena” cu ajutorul unui DJ de meserie.

Kahn si Giulia sunt impreuna de aproape un an

Nemtii nici au trebuit sa caute prea mult un DJ, ei gasind solutia practic in propria ograda, staff-ul lui Bayern urmand sa apeleze la Giulia Siegel, iubita fostului mare portar Oliver Kahn.

Frumoasa Siegel lucreaza ca DJ

Giulia (38 de ani) este fiica compozitorului Ralph Siegel si are statut de DJ profesionist inca din 2005, de cand a inceput sa mixeze in diferite cluburi din Munchen.

Conducerea lui Bayern cauta sa impuste, cu aceasta ocazie, mai multi iepuri cu un singur foc. Bavarezii mizeaza pe dragostea Giuliei pentru club in speranta ca aceasta le va face un discount pentru serviciile prestate, dar si pe calitatile fizice ale blondinei care in mod sigur vor atrage si mai multi fani alaturi de Robben si compania. In ciuda varstei si a celor trei copii rezultati din doua mariaje precedente, Giulia se poate incadra lejer la capitolul „bombe sexy”, ea pozand, de altfel, de curand in Playboy. Kahn si Giulia Siegel se iubesc de aproximativ un an, fostul portar al lui Bayern avand si el la activ doua mariaje esuate si trei urmasi.

author avatar
Cristi Ionita
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger