AcasăSPORTUPDATE 18.25 -Isi pregateste Razvan Lucescu intoarcerea la Rapid?

UPDATE 18.25 -Isi pregateste Razvan Lucescu intoarcerea la Rapid?

………………………..

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti, agentiei Mediafax, ca, in opinia sa, mijlocasul Ciprian Deac a fost convins de tehnicianul Razvan Lucescu sa mearga la Rapid, sugerand ca selectionerul Romaniei va antrena in sezonul viitor formatia din Giulesti.

Iuliu Muresan a precizat ca CFR Cluj i-a facut o oferta mijlocasului Ciprian Deac, dar ca acesta va evolua la Rapid Bucuresti in sezonul viitor, sub forma de imprumut de la Schalke 04.

„I-am facut o oferta lui Deac. Inca nu ne-a refuzat, dar, din informatiile mele, el o sa semneze cu Rapid. Va evolua la Rapid sub forma de imprumut, pentru un an, si exista la fel ca si in cazul nostru o optiune de cumparare pe care cei de la Rapid ar putea sa o activeze la finalul sezonului. Din informatiile mele, el se afla la Bucuresti si cred ca a fost convins de Razvan Lucescu sa mearga la Rapid„, a spus Muresan.

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marti, agentiei Mediafax, ca a ajuns la un acord cu mijlocasul Ciprian Deac pentru un imprumut pe un an, insa pentru a fi perfectata intelegerea este nevoie si de acceptul clubului Schalke 04.

…………………………………………………….

Prosport nu are prea multe indoieli: toate miscarile care se produc in aceasta perioada in Giulesti ar anunta revenirea lui Razvan Lucescu in potcoava, acolo unde a cunoscut cele mai mari performante ale carierei. Astfel, Rapid a parafat primele doua transferuri ale sezonului viitor: Iulian Apostol si Cristian Oros.

Primul, despre care se stie ca este unul dintre jucatorii preferati ai lui Lucescu, ar trebui sa suplineasca probabila plecare din linia de mijloc a lui Costin Lazar la CFR Cluj.  Apostol, jucator de nationala, poate fi o solutie.

In ciuda faptului ca a fost curtat intens de Astra Ploiesti, echipa ambitiosului si potentului Ioan Niculae, fostul mijlocas al Unirii Urziceni si al Stelei a ales Rapidul. Tocmai aceasta optiune ii face pe cei de la Prosport sa creada ca Lucescu este tot mai aproape de o noua experienta cu George Copos.

Cristian Oros, un fundas de 26 de ani, a venit liber de contract de la Brasov. Potrivit declaratiilor sale, nu a semnat inca, dar vine in Giulesti in proportie de 90%. Or, Brasovul a fost echipa antrenata si ridicata de Razvan Lucescu.

Lucescu a repetat marti ca in cazul ratarii calificarii echipei nationale la Campionatul European, va demisiona. O prima ocazie ar putea fi meciul cu Bosnia. Pierderea lui echivaleaza cu ratarea calificarii.

author avatar
Radu Padure
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger