AcasăSPORTIorgulescu vrea sa-l execute pe Vassaras

Iorgulescu vrea sa-l execute pe Vassaras

Iorgulescu nu-l mai doreste pe Vassaras sef la CCA

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, se declara in continuare nemultumit de prestatiile arbitrilor si spune ca va cere inca o data demisia grecului Kyros Vassaras, seful CCA.

Iorgulescu nu-l mai doreste pe Vassaras sef la CCA

Fost conducator de club (FC National), Gino Iorgulescu stie ca patronii din Liga 1 nu pot fi multumiti de aceste arbitraje, precum cel al lui Cristi Balaj din meciul Rapid – FCM Tg.Mures. Daca prestatiile „centralilor” nu se vor imbunatati, LPF va relua solicitarile de schimbare a presedintelui CCA, ameninta Iorgulescu: „Consider ca arbitrajele lasa de dorit, sunt foarte multe greseli si mi-as dori ca domnul Vassaras, daca mai ramane in functie, sa faca tot ce este posibil ca sa le imbunatateasca. Nu stiu prin ce metode, nu stiu cum sa-i stimuleze pe arbitri, dar eu nu sunt multumit de arbitraje. Nu e un termen limita, eu am ridicat de fiecare data in Comitetul Executiv problema arbitrajelor. Nu fac un scop in viata din a-l demite pe Vassaras, dar, la un moment dat, daca lucrurile merg la fel de rau, s-ar putea sa cerem in continuare demisia dansului”.

Kyros Vassaras

In 5 martie, cu ocazia unei sedinte a Comitetului Executiv al FRF, Gino Iorgulescu i-a cerut demisia grecului Kyyros Vassaras, amenintand ca Liga 1 ar putea apela la arbitri straini daca prestatia „cavalerilor” autohtoni nu se imbunatateste.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger