AcasăSPORTIordanescu si Hagi iau nationala

Iordanescu si Hagi iau nationala

Presedintele federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu este aproape de a ajunge la o intelegere cu Anghel Iordanescu si Gheoghe Hagi. Iordanescu ar urma sa devina director tehnic al tuturor loturilor nationale, iar Hagi antrenor principal.

„Am avut ieri o întrevedere cu Mircea Sandu şi s-a discutat despre acest proiect: Gica Hagi sa fie antrenor, iar eu director tehnic al tuturor echipelor nationale. L-am anuntat pe seful FRF ca nu pot sa renunt la mandatul meu din Parlament. Vom cauta o soluţie impreuna. Mi-a spus ca nu se opune sa fac si una si alta”, a declarat pentru sport.ro Iordanescu, care este si senator din partea UNPR.

Acesta s-a aratat interesat de proiect pentru ca este unul pe termen lung, avand ca obiectiv calificarea la Campionatele Europene din 2016, dar si reconstructia echipei nationale. Practic, pe langa formarea unei echipe competitive, si eu si Hagi trebuie sa ne ingrijim de tot ce inseamna activitatea loturilor nationale. Am intrat in acest proiect si datorita lui Hagi„, a mai spus Iordanescu.

Negocierile FRF cu Iordanescu si Hagi vin dupa ce Razvan Lucescu si-a dat demisia de la carma  echipei nationalei, imediat dupa excelentul meci in care Romania a invins Bosnia cu 3-0.

243 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa ne fereasca Dumnezeu. De ani de zile se chinuie toata lumea sa faca antrenor din Hagi dar fratilor ,la fotbal a fost ceva nativ,pe cand aici iti trebuie si cap,ori de unde sa fie inteligenta la el daca la varsta lui nu stie inca sa vorbeasca corect.Apoi fanfaronada,ingamfarea,incapatanarea sunt la ele acasa.Pai asta nu suporta sa il contrazica cineva.Ati uitat ce figuri facea la TV la trecuta experienta?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger